Penya de l’Espardenya – Primera Sortida

10868182_10102012522146285_8411099033439986727_n

Penya de l’espardenya som un grup de joves del barri del Fort Pienc vinculat al Casal de Joves Xiroc. Des d’aquest grup, volem potenciar un oci assequible, públic i alternatiu per totes les joves que s’engresquin a formar-ne part, venint a les nostres sortides, o bé formant part del nostre grup dinamitzador.

Enguany, des del grup que hem engegat aquest projecte, ens ha motivat centrar la nostra mirada amb els esports naturals (travesses, escalada, vies ferrades…) tot i que és un espai obert a tot tipus de propostes d’oci juvenil amb un caire no consumista.

Actualment, el nostre projecte es materialitza des de l’Ateneu Popular El Rec, situat al carrer Ausiàs March amb Roger de Flor. És a través d’aquest espai que les joves de Penya de l’Espardenya podem fer un ús totalment lliure i gratuït. Així com fer palès que les administracions públiques no cedeixen cap mena d’espai juvenil per poder desenvolupar el nostre estil de vida des d’una perspectiva empoderadora i sense filtres adults i institucionals.

——————————————

rere

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s