El Rec, obert per festes (però no sempre)!

Els col·lectius que dinamitzem el Rec us volem desitjar unes bones festes. Unes bones festes anticapitalistes, unes bones festes feministes, unes bones festes inclusives, laiques i educatives. Festa sí, revolució també!

Fent una mica de valoració d’aquests primers 6 mesos de vida us volem agrair a totes l’esforç, la feina i la dinamització de l’Ateneu Popular del Fort Pienc. A totes aquelles que cada vespre ompliu el Rec amb reunions, trobades, xerrades, pel·lícules, concerts, sopars, cafès i birres: gràcies. El projecte creix, s’enforteix i es defineix tarda a tarda, vespre a vespre, nit a nit.

ARRAN Fort Pienc i el Casal de Joves Xiroc no hem estat les úniques que ens hem deixat la pell per fer créixer l’espai. L’Esplai Xiroc, L’AmpliLa Cabrònica del Nord, el Brot Bord, La Bolxepienca, La Bastonera de l’Eixample, Endavant Eixample, CUP Eixample i molts altre col·lectius han apostat pel Rec com a espai de reunió i activitat, aportant el seu esforç per consolidar-ne el projecte.

Cervesa a cervesa, llibre a llibre, rummikub a rummikub… hem creat l’espai perfecte per les joves que tant ens falta. Per sis mesos, per un any i cent, deu, mil més! Per aquestes festes, però, l’horari habitual del Rec es veurà afectat pels compromisos familiars i socials de les festes així que estigueu atentes al twitter (o passar per davant de l’Ateneu) perquè no sabem quan obrirem!

Ens veiem als carrers!nadal_rec

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s