Arriba la 3a Assemblea Oberta del Rec!

El Rec, com espai obert a totes les veïnes del barri del Fort Pienc, té com un dels seus pilars fonamentals incentivar la participació de totes aquelles persones, col·lectius i entitats que requereixin d’un espai per desenvolupar qualsevol activitat adreçada al barri i la seva gent. Precisament amb aquesta voluntat, el Rec disposa d’un espai, l’Assemblea Oberta, en el qual qualsevol persona o col·lectiu hi pot participar per conèixer les activitats i grups que a hores d’ara participen del projecte, així com plantejar qualsevol activitat, proposta o idea per continuar donant vida a l’Ateneu.

A l’Assemblea Oberta, debatem entorn els punts següents:

– Grups Estables: els grups estables són petits col·lectius agrupats en interessos concrets (cine, literatura, cuina, muntanya,…) que desenvolupen les seves activitats dins l’Ateneu, amb la voluntat de fer extensiva la seva participació a tota veïna del Fort Pienc que s’hi pugui mostrar interessada. Vine a conèixer-los!

– Espai: t’agradaria canviar quelcom del Rec? Qualsevol suggerència, sol·licitud d’ús o altres qüestions relacionades amb l’espai físic de l’Ateneu també tenen lloc a l’Assemblea Oberta.

– Noves activitats: tens idees d’activitats? Et falta un espai per dur-les a terme? Creus que pot interessar a més gent del barri? A l’Assemblea intentem entre tots i totes donar-lis forma i un encaix dins l’Ateneu! Proposa el que creguis, més d’una persona s’hi animarà!

Veniu a l’Assemblea Oberta! Hi teniu un seient reservat!

‪#‎FortPienc‬ ‪#‎Soc013‬

assemblea oberta16web

Veniu a l’Assemblea Oberta! Hi teniu un seient reservat!

‪#‎FortPienc‬ ‪#‎Soc013‬

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s