El Rec en acústic!

Rec en acústic v3

Des del Rec, l’Ateneu Popular del Fort Pienc, ens agrada anunciar-vos una nova activitat sorgida d’una proposta que ens va fer un veí a l’última assemblea oberta de l’Ateneu: El Rec en acústic!

Cada dos dissabtes es cedirà l’espai del Rec a qualsevol músic o col·lectiu artístic que vulgui fer ús de l’espai. Per qüestions logístiques, els concerts hauran de ser en acústic.

Si voleu organitzar un concert només cal que ens envieu una proposta a ateneupopularelrec@gmail.com o ho proposeu en una de les assemblees obertes del Rec o vingueu amb els vostres instruments un dissabte si no hi ha cap concert programat!

Dit això, ens sentim molt orgulloses de poder anunciar el nostre primer Rec en acústic amb el concert del grup Opció 2, el proper dissabte 21 de febrer a les 19h.

Cartell Concert El Rec

Alhora, tant si sou músics com si només estimeu la música, us animem a conèixer la Coordinadora Jove de Música del Fort Pienc: L’AMPLI que lluita al nostre barri per dignificar la situació del jovent que vol gaudir de la música a Barcelona: www.cjmfpampli.wordpress.com/ 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s