Comunicat de suport al CSO La Vaina

recantifaLa setmana passada llegíem amb ràbia el comunicat del Centre Social Okupat La Vaina que denunciava tota una sèrie d’atacs feixistes al centre social.

Des del Rec, l’Ateneu Popular del Fort Pienc volem donar tot el nostre suport i solidaritat a les companyes del CSO La Vaina i alhora denunciar la permissivitat  i connivència dels aparells de l’Estat, com la justícia i els cossos de seguretat, davant del creixement de la presència pública d’expressions d’odi i intolerància i agressions produïdes per grupuscles feixistes a diferents barris de la ciutat.

Nosaltres tenim ben clar que el feixisme avança si no se’l combat, i això pren encara més força davant la situació actual de crisi del sistema capitalista on discursos xenòfobs, homòfobs i intolerants han agafat més força als carrers i les institucions aquests darrers anys.

Espais de llibertat com els Casals Ocupats, els Ateneus Populars i d’altres espais alliberats i/o populars són algunes de les eines que tenim als nostres barris per fer front a aquesta xacra que és el feixisme. Perquè només des de l’organització i el poder popular construirem una societat sense discriminacions  de cap mena, on totes siguem iguals.

Defensem els barris, esborrem el feixisme!

NO PASSARAN

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s