Repintat el mural de l’Ateneu :)

El Rec no és un local més del Fort Pienc. És el nostre racó de llibertat al barri on poder-nos desenvolupar, fer barri i defensar la cultura popular, construir projectes col·lectius, enfortir els lligams entre les veïnes i denunciar que ja n’estem fartes que no hi hagi espais autogestionats als barris per les joves i les entitats. Tenim la sort de poder gaudir d’un espai popular al Fort Pienc després de molt esforç, compromís i el posicionament col·lectiu ferm d’expropiar als bancs allò que és nostre abans que resignar-nos a tenir un barri gris, mort i sense projectes de transformació social.

Aquest passat dissabte vam convocar un vermut popular al Rec per repintar el nostre mural després de que uns brètols masclistes pintessin el mural de l’Ateneu, . Entre totes hem donat un cop de mà i hem pintat de nou el mural malmès amb l’ajuda de la companya Itziar Torres Il·lustració. Perquè aquesta és la diferència entre un local més i un Ateneu: l’Ateneu Popular del Fort Pienc el construïm dia a dia entre totes i juntes el defensarem.

I per si encara no ha quedat clar: el defensarem amb dents i ungles. Encara que ens tornin a atacar tornarem a pintar les vegades que faci falta el nostre Ateneu.

Juntes defensem l’alegria, organitzem la ràbia!

mural2

mural 3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s