Sala d’estudi nocturna del Rec

sala d'estudi REC

Vine a estudiar de nit a el Rec: l’Ateneu Popular del Fort Pienc. El proper dilluns 1, dimarts 2 i dimecres 3 de juny de 21h a 2h pots venir a estudiar a l’Ateneu ja que habilitarem una zona d’estudi per preparar els últims examens que moltes joves del barri tenim aquests dies.

Davant la manca d’oferta pública d’equipaments municipals per joves i els horaris i capacitats mínimes que té la biblioteca pública del Fort Pienc, a la passada assemblea oberta de l’Ateneu va sorgir la proposta de dues joves del barri de poder estudiar al Rec de nit, ja que és l’únic moment en que moltes joves de classe treballadora poden estudiar.

Les dificultats en l’accés de l’habitatge i l’obligació d’haver de compaginar els estudis acadèmics amb feines precàries fa que moltes de nosaltres haguem de buscar-nos la vida per poder estudiar de nit en una zona còmode, tranquil·la i on ens puguem concentrar.

És per això que obrim la sala d’estudi nocturna aquests dies per a totes aquelles estudiants que en vulguin fer ús. Qualsevol dubte i/o proposta envieu un missatge a ateneupopularelrec@gmail.com

Bona sort amb els examens!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s