Després de les vacances: VIII Assemblea Oberta del Rec!

assemblea oberta 8

El Rec és un espai obert al barri i té com un dels seus pilars fonamentals fomentar la participació de totes aquelles joves, assemblees, veïnes i col·lectius que requereixin d’un espai per  poder desenvolupar qualsevol una activitat, reunió i/o taller.

L’Assemblea oberta és l’espai del Rec on qualsevol persona o col·lectiu hi pot participar per conèixer les activitats i grups que participen del projecte, així com plantejar qualsevol activitat, proposta o idea per continuar donant vida a l’Ateneu.

A la VIII assemblea oberta, que es farà el proper 18 de setembre a les 20h a l’Ateneu,  debatrem entorn els punts següents:

   – #ExigimEspais: Fa uns mesos el jovent del Fort Pienc vam iniciar una campanya de denúncia pública entorn la discriminació que patim les assemblees, col·lectius i entitats del barri per disposar d’espais per autogestionar-nos i desenvolupar les nostres activitats. Si tens propostes per la campanya o t’agradaria donar un cop de mà vine a l’assemblea oberta 🙂

   – Grups Estables: Els grups estables són petits col·lectius agrupats en interessos concrets (Classes de guitarra i percussió, cuina, muntanya,etc) que desenvolupen les seves activitats dins l’Ateneu, amb la voluntat de fer extensiva la seva participació a tota veïna del Fort Pienc que s’hi pugui mostrar interessada. Vine a conèixer-los!

  – Biblioteca de l’Ateneu: Encara no coneixes la Biblioteca Marina Ginestà? Si tens ganes d’organitzar xerrades, tallers i dinamitzar la biblioteca no dubtis en participar a l’assemblea oberta per explicar-ho! Si tens qualsevol proposta sobre com podem millorar el funcionament de la biblioteca també ho parlarem a l’assemblea.

   – Espai: Qualsevol suggerència, sol·licitud d’ús o altres qüestions relacionades amb l’espai físic de l’Ateneu també tenen lloc a l’Assemblea Oberta. T’agradaria canviar quelcom del Rec?

   – Noves activitats: Tens idees d’activitats? Et falta un espai per dur-les a terme? Creus que pot interessar a més gent del barri? A l’Assemblea intentem entre totes encaixar-ho dins l’Ateneu. Proposa el que creguis i potser més d’una persona s’animarà a ajudar-te! Recorda que a l’última assemblea oberta ja va sortir la proposta de fer la Xarxa d’Aliments del Fort Pienc.

Juntes construïm l’Ateneu Popular del Fort Pienc!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s