[8-N] Cinema al Caliu – The Punk Singer (L’AMPLI)

12194512_1043122252386033_8033350390659768265_oDes de L’Ampli – Coordinadora Jove de Música del Fort Pienc segueixen creient que els diumenges poden NO ser avorrits i continuen amb el cicle “Cinema al Caliu” que tindrà lloc al nostre Ateneu.

Aquest diumenge hi haurà la segona edició amb “The Punk Singer”, una pel·lícula sobre l’activista feminista i cultural Kathleen Hanna, membre de grups com Bikini Kill i referent del moviment Riot Girrrl.

Per tal d’autogestionar i finançar diferents projectes de l’Ampli hi haurà barra amb cervesa, combinats, refrescs i entrepans a preus populars.

Bona part del diners recollits aniran destinats a comprar material musical i a la rehabilitació dels bucs d’assaig, actualment autogestionats per l’AMPLI, de la Casa Groga (l’antic Espai Jove de l’Eixample, Alí Bey 120), tancats des de l’arribada de Convergència i Unió a la regidoria de l’Eixample.

Trobareu més informació sobre la problemàtica dels bucs d’assaig, i d’altres reivindicacions de la campanya #ExigimEspais aquí

Fins diumenge!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s