Al Fort Pienc exigim espais per estudiar, per llegir i per jugar!

12370974_1281548965194230_3172338262349496403_o

El passat mes de juny, una part del fals sostre de la Bilioteca del Fort Pienc va caure. Des de llavors, per motius de seguretat, tota la biblioteca, el vestíbul i la sala d’exposicions del Centre Cívic estan tancats. Els terminis tècnics i administratius previstos abans d’obrir la biblioteca de nou s’allarguen fins un any després de l’esfondrament. És evident que cal complir els procediments necessaris per poder garantir la seguretat i obrir en condicions, però no entenem que es pugui deixar el barri sense biblioteca durant tot un any.

Els usos que el veïnat dóna a la biblioteca són molt diversos, des de sala d’estudi a consulta de premsa, o espai de lectura infantil. Per això, exigim que l’Ajuntament utilitzi els espais públics al seu abast per garantir que les veïnes podem tenir aquests serveis mentre durin les obres de la biblioteca. Alhora, volem remarcar que si ens trobem ara sense biblioteca és per què no n’hi ha cap més, i per tant tancar-ne una vol dir quedar-se sense.

D’altra banda, entenem que la mala fixació del fals sostre, en un edifici que es va construir fa només 12 anys, podria haver tingut conseqüències molt més greus. Per això, també exigim que se n’aclareixin les responsabilitats.

Al Fort Pienc, exigim espais per estudiar, per llegir i per jugar.
No volem estar 365 dies sense biblioteca!

(Trobareu tota la informació de la campanya #ExigimEspais aquí)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s