Llibertat preses polítiques!

Des del Rec, l’Ateneu Popular del Fort Pienc volem mostrar la nostra solidaritat amb totes les persones que aquests dies de trobades, festes i il·lusions continuen privades de la seva llibertat i romanen a les presons de l’Estat espanyol per com a conseqüència de la seva lluita i/o militància política. Per aquesta raó penjarem a l’Ateneu les següents imatges per mostrar el nostre compromís i solidaritat amb les preses polítiques.

Volem enviar especialment una forta abraçada a la Marina i Lola, que s’enfronten a llargues penes de presó per la seva implicació en la lluita per uns Països Catalans lliures, socialistes i feministes, així com també a les desenes de preses comunistes, algunes d’elles greument malaltes, com Manuel Arango,  Manuel Pérez Martínez, Ibon Iparraguirre, o d’altres persones rebels com el jove anarquista del col·lectiu “Straigth Edge Madrid” empresonat des del passat 6 de novembre o el jove de Vallecas Alfon, detingut durant la vaga general del 14 de novembre de 2012 i empresonat actualment en règim FIES i condemnat a 4 anys de presó amb un judici ple d’irregularitats. 

També volem solidaritzar-nos amb les companyes van ser segrestades pels diferents cossos policials en les operacions de la maquinària antiterrorista de l’Estat contra el moviment anarquista.

Són incomptables els casos de companyes  que paguen amb la presó el seu compromís en diferents lluites i/o que actualment es troben a l’espera de judici:  Les vaguistes del 29M que s’enfronten a fortes peticions de presó, sota el pretext de la coneguda llista de Puig, els diferents casos d’antifeixistes represaliades així com les persones encausades per l’efecte Can Vies, especialment els 4 joves detinguts al carrer Roses de Barcelona durant les protestes i els estudiants de la Universitat Pompeu Fabra Franz i Adrià. No ens oblidem d’elles i els enviem forta abraçada a totes.

La vostra repressió no ens tallarà les ales! Ensorrem la legislació antiterrorista que permet que desenes de persones siguin condemnades per raons polítiques any rere any i alhora permeti la vulneració de drets humans de forma legal. Acabem amb aquesta xacra de repressió contra les que lluitem! Nosaltres ho tenim clar: la solidaritat és la nostra millor arma!

Llibertat preses polítiques!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s