La Intervia es reuneix al Rec!

Intervia

La Intervia és un diari fet pel veïnat i dirigit al veïnat, que neix als barris de la Sagrada Família i el Fort Pienc, i que vol arribar als diversos barris que conformen l’Eixample, i que a partir d’ara realitzaran les seves assemblees al Rec, l’Ateneu Popular del Fort Pienc.

És un mitjà de comunicació digital de l’Eixample amb vocació de convertir-se en un projecte de comunicació popular, crític i participatiu, independent de qualsevol poder econòmic o polític i organitzat de manera assembleària, horitzontal i autogestionada.

La Intervia no és el portal independent de l’Eixample si no és amb la col·laboració i la participació de la gent del barri. Per això, si tens il·lusió i ganes de formar part d’aquest projecte, anima’t a ser part del projecte!

Es busquen persones amb esperit crític, voluntat de comunicar, reflexionar i analitzar la informació més propera i lliure.

Són moltes les formes de col·laboració i pots optar per la que més t’interessi: en la redacció de continguts, informant-nos de temes d’interès i actualitat, en la producció de material audiovisual —fotografia i/o vídeo— d’interès informatiu, social i crític, o bé ajudant-nos en la tasca de difusió del nostre mitjà.

Posa’t en contacte amb la intervia a l’adreça info@laintervia.cat

Per un periodisme des dels barris crític i popular!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s