[19-F] WhatDaRec – Vinyl Edition

La XII assemblea oberta del Rec, l’Ateneu Popular del Fort Pienc es farà el proper divendres 19 de febrer a les 20h. Si encara no heu anat mai a cap, aprofiteu i veniu, hi teniu un seient reservat!

vinil

Just després de l’assemblea oberta l’Ampli – Coordinadora Jove de Música del Fort Pienc farà el WhatDaREc Session Vinyl Edition. Es farà una sessió de punxadiscos oberta, on totes aquelles persones que vulgueu podeu portar els vostres vinils preferits i punxar-los a l’Ateneu on hi sereu benvingudes. Esperem que totes porteu els vostres millors vinils!

Per tal d’autogestionar i finançar diferents projectes de l’Ampli hi haurà barra amb cervesa, combinats, refrescs i entrepans a preus populars.

Bona part del diners recollits aniran destinats a comprar material musical i a la rehabilitació dels bucs d’assaig, actualment autogestionats per l’AMPLI, de la Casa Groga (l’antic Espai Jove de l’Eixample, Alí Bey 120), tancats des de l’arribada de Convergència i Unió a la regidoria de l’Eixample fins al dia d’avui, tot i el canvi de govern municipal.

Trobareu més informació sobre la problemàtica dels bucs d’assaig, i d’altres reivindicacions de la campanya #ExigimEspais aquí

Musicalitzem el Fort Pienc, construïm l’Ampli!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s