[19-M] Xerrada sobre el procés de pau a Colòmbia

colombia

En aquesta xerrada s’abordarà les arrels i l’evolució dels conflictes armats a Colòmbia, explicant el seu origen, desenvolupament i el context històric, el paper de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC) i altres guerrilles populars com també el paper dels grups paramilitars d’extrema-dreta i altres grups armats dins de l’anomenat terrorisme d’Estat colombià, i les diferències i semblances entre els tres processos anteriors de negociacions de pau i l’actual.

Després de la xerrada hi haurà cafeta amb música colombiana i les millors arepas del Fort Pienc a preus populars per ajudar a l’autogestió de les jornades! 🙂

Aquesta és la segona de les xerrades organitzades dins el marc de les jornades internacionalites del Fort Pienc 2016, impulsades per Arran Fort Pienc. Aquests esdeveniments tenen per objectiu difondre la solidaritat, des de diferents àmbits, com una eina vàlida per les joves dels Països Catalans d’enfortir les lluites d’aquests països des d’aquí i acompanyar a les companyes d’arreu del món en el seu propi alliberament.

De la mateixa manera, es busca posar llum i donar veu a una sèrie de conflictes i lluites d’alliberament nacional, social i de gènere des d’una visió crítica que sovint són tractats pels mitjans de comunicació majoritaris des d’una òptica eurocèntrica, racista i/o amb informacions imprecises o falses.

Us esperem a totes el dijous 19 de maig a les 20h al Rec, l’Ateneu Popular del Fort Pienc!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s