[4-J] Estem de celebració, El Rec fa 2 anys!

aniversari.jpg

Estem de celebració, El Rec fa 2 anys!

2 anys des que un grup de joves del barri vam alliberar aquest espai al carrer Ausiàs March 72, una antiga seu bancària abandonada.

2 anys plens d’una multitud de projectes que han donat vida i color al barri, i han aconseguit dibuixar un fil d’esperança en aquesta ciutat de color gris capitalista.

Són 2 anys de transformació, d’il·lusió i de lluita!

Però no tot ha sigut tan fàcil. Les amenaces de desallotjament ens han perseguit fins a dia d’avui. Sembla que no agrada que les veïnes ens organitzem, que creem xarxa, que qüestionem el model de ciutat aparador i el sistema capitalista i patriarcal, que donem resposta a la manca d’espais per les veïnes i entitats del barri.

Dissabte sortirem al carrer per celebrar aquests 2 anys d’Ateneu, però també per seguir Exigint Espais! Exigim places i carrers on poder realitzar activitats sense impediments i limitacions del districte, exigim bucs d’assaigs pels grups de música, exigim espais per reunir-nos, per organitzar-nos, per construir una vida que valgui la pena ser viscuda!

Som el Casal de Joves Xiroc, Som Arran Fort Pienc, Som Hemisfèria, Som la Fúria Feminista, i també som la Penya de l’Espardenya, la Bastonera de l’Eixample, l’Esplai Xiroc, La Intervia, Enrenou, La Bolxepienca, Piusâo, L’Ampli, l’Assemblea de barri, la Coordinadora d’Entitats, el Mercat de Pagès, SEPC Esmuc…

Som moltes, però encara hi faltes tu! Per això et convidem a celebrar amb nosaltres aquest segon aniversari, a sumar-te a la cercavila i venir al sopar que organitzem dissabte 4 de juny davant del Rec!

Dissabte és el nostre aniversari

El REC ja té dos anys

Això no hi ha qui ho pari

Som la clau que obre els panys

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s