[16-J] Taula-rodona: Com ens emancipem les joves?

13416933_1087192808026397_6648487997744032238_o

L’assemblea d’Arran Fort Pienc organitza el dijous 16 de juny a les 20h a la Plaça del Fort Pienc la taula-rodona “Com ens emancipem les joves?“. Aquest acte, emmarcat dins la campanya “Sostre i Treball” d’ Arran Països Catalans, es duu a terme durant la Festa Major Jove del Fort Pienc 2016 per poder tenir un espai de debat, trobada i formació entorn les problemàtiques que patim les joves vers l’habitatge. Amb aquest objectiu, el col·lectiu ha convidat a diferents projectes habitacionals com Can Tonal, la M.U.L.A. i el Bloc Juvenil Alliberat de Sallent per tal de conèixer de primera mà aquests projectes.

Arran Fort Pienc: “Cal que siguem nosaltres mateixes les que garantim el dret a un treball i un habitatge digne com millor ho sabem fer, organitzades, lluitant i construint”

Darrere de les promeses d’un futur millor pel jovent hi ha una realitat flagrant: als Països Catalans existeixen 1.000.000 d’habitatges en desús mentre es produeixen més de 90 desnonaments al dia i les joves no podem emancipar-nos. L’organització i la construcció d’altres projectes habitacionals és l’única eina per tal de traçar una estratègia autònoma com a joves que permeti construir alternatives a un model que s’ha demostrat que no és més que un negoci rodó per especuladors i entitats bancàries.

Us esperem a totes el dijous 16 de juny a les 20h a la Plaça del Fort Pienc!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s