Precarietat en el lleure: Organitzem-nos! 25/05

educacio-lleure-1-724x1024.jpeg

 

Treballant en el món del lleure has trobat mai…

que treballaves més hores de les contractades? Tenint una elevada inestabilitat laboral a causa temporalitat dels contractes? En situacions on hi ha irregularitats en les ràtios? Amb exigències per la vestimenta i els complements?

Són nombrosos els exemples de situacions on apareix la precarietat laboral en el món del lleure. Per això, ha arribat l’hora de fer front a aquesta situació i trobar estratègies i eines per a revertir-ho.

Des de l’assemblea d’ Arran Fort Pienc hem organitzat l’acte “Precarietat en el lleure: Organitzem-nos!” el proper dijous 25 de maig a les 19.30h al Rec, l’Ateneu Popular del Fort Pienc.

L’acte té la voluntat de denunciar la precarietat laboral en el món del lleure, així com de crear un espai on conèixer millor el nou conveni del lleure i poder compartir experiències, així com trobar vies d’organització laboral.

És per això que comptarem amb l’Ana Abrain i el Quim Espanyol, advocades laboralistes que ens explicaran com fer front al nou marc legal del conveni del lleure, a través d’unes dinàmiques basades en exemples reals de lluita. Seguidament, la treballadora del lleure Joana Ortega, ens enriquirà la trobada compartint una experiència de lluita en aquest món.

Així mateix, bona part de la trobada servirà per a compartir vivències personals. És aquí on hi entres tu! I per això que com més siguem, més enriquidor serà i més idees tindrem per afrontar les situacions injustes.

Ens trobem al Rec!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s