Biblioteca Marina Ginestà

Marina Ginestà Coloma va ser una militant comunista durant la Segona República i la Guerra Civil Espanyola. Una dona lluitadora, catalana i antifeixista.

La biblioteca popular Marina Ginestà és un dels projectes autogestionats sorgits de l’Ateneu Popular del Fort Pienc: El Rec. Si vols participar en la dinamització de la biblioteca a través d’actes, xerrades, etc, envian’s un correu a bibliotecamarinaginesta@gmail.com. També pots seguir-nos a twitter @BiblioMGinesta i a la nostra pàgina de facebook.

L’objectiu d’aquesta biblioteca és oferir un espai i una eina per a la reflexió, la crítica i el coneixement a través de la lectura.

Creiem fermament que ells llibres són eines que, en mans correctes, permeten interpretar la realitat i transformar-la, donant així un significat revolucionari a la lectura i a la formació.

Per això els fons de la biblioteca abasta temes tan diversos com gènere, llatinoamèrica, clàssics del marxisme, Països Catalans, internacionalisme, història, joventut, participació… entre molts d’altres.

Molts dels llibres que tenim difícilment es podrien trobar en una biblioteca convencional. El fons de biblioteca es nodreix tan de les aportacions voluntàries de persones i col·lectius diversos com de la participació de projectes editorials alternatius i està en constant creixement, la base del projecte és l’aposta per la socialització del coneixement.

Per a tenir un major control dels llibres i revistes que hi ha a la biblioteca i per conèixer qui en fa ús, quan vulguis accedir a la biblioteca i emportar-te una lectura a casa, et farem un  carnet de sòcia de la Biblioteca Marina Ginestà. Amb aquest carnet podràs agafar fins a tres llibres, revistes o diaris, com a màxim durant un període de temps d’una setmana.

Sistema de lectura i préstec

  • Els llibres de la biblioteca són de lectura oberta al mateix Casal.
  • Per a agafar llibres en préstec s’ha de ser sòcia de la Biblioteca Marina Ginestà. Envian’s un correu a bibliotecamarinaginesta@gmail.com.
  • Els llibres que es vulguin agafar en préstec s’han de comunicar a la barra de l’Ateneu per tal de poder anotar-ho.
  • El termini mínim de préstec és d’un mes, prorrogable a dues setmanes més si es notifica al correu electrònic bibliotecamarinaginesta@gmail.com
  • Es poden agafar un màxim de tres llibres cada cop.
  • Els llibres, diaris, revistes i audiovisuals s’han de retornar en bon estat.
  • Els llibres assenyalats com “exclòs de préstec” es poden consultar només al mateix Casal.
  • Recorda que cal conservar l’estat dels llibres! La Biblioteca és de totes!

A l’apartat de ” Els nostres llibres” podeu consultar el nostre recull de documents i així triar el que més us interessi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s