Assemblees Obertes

assemblea oberta genèric

El Rec és un espai obert al barri i té com un dels seus pilars fonamentals incentivar la participació de totes aquelles joves, assemblees, veïnes i col·lectius que requereixin d’un espai per  poder desenvolupar qualsevol una activitat, reunió i/o taller.

L’Assemblea oberta és l’espai del Rec on qualsevol persona o col·lectiu hi pot participar per conèixer les activitats i grups que participen del projecte, així com plantejar qualsevol activitat, proposta o idea per continuar donant vida a l’Ateneu.

A l’Assemblea Oberta debatem entorn els punts següents:

   – #ExigimEspais: El jovent del Fort Pienc ens organitzem a través d’una campanya de denúncia pública entorn la discriminació que patim les assemblees, col·lectius i entitats del barri per disposar d’espais per autogestionar-nos i desenvolupar les nostres activitats. Si tens propostes per la campanya o t’agradaria donar un cop de mà vine a l’assemblea oberta 🙂

   – Grups Estables: Els grups estables són petits col·lectius agrupats en interessos concrets (cine, literatura, cuina, muntanya,…) que desenvolupen les seves activitats dins l’Ateneu, amb la voluntat de fer extensiva la seva participació a tota veïna del Fort Pienc que s’hi pugui mostrar interessada. Vine a conèixer-los!

   – Espai: Qualsevol suggerència, sol·licitud d’ús o altres qüestions relacionades amb l’espai físic de l’Ateneu també tenen lloc a l’Assemblea Oberta. T’agradaria canviar quelcom del Rec?

   – Noves activitats: Tens idees d’activitats? Et falta un espai per dur-les a terme? Creus que pot interessar a més gent del barri? A l’Assemblea intentem entre totes encaixar-ho dins l’Ateneu. Proposa el que creguis i potser més d’una persona s’animarà a ajudar-te!

Vine a l’Assemblea Oberta, hi tens un seient reservat!

 

Deixa un comentari